Tarieven

Tarieven 2023
wijzigingen in 2024

Het tarief voor een osteopathisch onderzoek gekoppeld aan de eerste behandeling bedraagt €95,-. De reguliere vervolgbehandelingen kosten €85,- per consult. Voor baby’s is ook het eerste consult €85,-. Soms kan een korte behandeling volstaan, hierbij zijn de kosten €60,-

Vanaf 2024 worden de prijzen geïndexeerd.

Er is geen onderscheid meer tussen de tarieven van de eerste behandeling of de vervolgbehandelingen. Een reguliere behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Voor een korte behandeling wordt 30 minuten gereserveerd.

Intake en behandeling €88,-

Eerste behandeling baby €88,-

korte behandeling €65,-

 

De behandeling worden direct voldaan. Dit kan met pin of contant. U krijgt een factuur mee naar huis welke u in kan dienen bij uw zorgverzekeraar.

Alle zorgverzekeraars vergoeden een osteopathisch consult geheel of gedeeltelijk uit het aanvullende pakket. Bij vragen hierover neemt u het beste contact op met uw zorgverzekeraar.

Niels van Diemen is geregistreerd bij het Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF).

Een gemaakte afspraak mag u uiterlijk 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Wanneer u niet tijdig uw afspraak annuleert of niet verschijnt zonder afmelding zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Voor osteopathische behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.