Niels van Diemen

Niels heeft een diepgaande interesse in de werking van het menselijk lichaam. Na jaren ervaring als fysiotherapeut en biologie docent, was hij vastberaden zich te focussen op de oorzaken van klachten en het zelf helend vermogen van het lichaam. In 2021 rondde hij de 5 jarige opleiding osteopathie aan The International Academy of Osteopathie succesvol af, waarna hij nog verscheidene specialisaties volgde. 

Langer dan 10 jaar had Niels zijn eigen gezondheidscentrum,  dat is uitgegroeid naar 38 medewerkers en verschillende vestigingen in Breda en Chaam. 

Vanuit de behoefte zich volledig te kunnen focussen op zijn echte passie, het begeleiden en behandelen van mensen, heeft hij dit stokje overgedragen en is Stroming osteopathie tot stand gekomen. Terug naar de kern: doen wat hem het meeste geluk brengt en waarvan zijn energie gaat stromen. 

Als osteopaat onderzoekt Niels aan de hand van je klacht(en) en de anamnese (vraaggesprek) jouw lichaam als geheel. Alle systemen van het lichaam zijn immers met elkaar verbonden en zijn daardoor van invloed op elkaar. 

Niels geeft je meer inzicht in de oorzaak en het ontstaan van jouw klacht en geeft jouw lichaam een zetje in de goede richting waarbij het zelf genezend vermogen wordt aangesproken. 

In zijn praktijk behandelt hij zowel volwassenen als baby’s.

"Ik zal meer inzicht geven in de oorzaak en het ontstaan van je klachten."

Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ontwikkelde ik door de jaren heen de behoefte om de oorzaak van klachten te onderzoeken. In 2007 ben ik gestart met de vijf jarige opleiding osteopathie aan de IAO (International Academy of Osteopathie) in Antwerpen. Als osteopaat onderzoek ik aan de hand van je klachten en de anamnese (vraaggesprek) je lichaam als geheel.

 Alle systemen van het lichaam zijn met elkaar verbonden en hebben daardoor invloed op elkaar. Ik zal meer inzicht geven in de oorzaak en het ontstaan van je klachten. We geven het lichaam een zetje in de goede richting, waarbij het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken.

Ik behandel in mijn praktijk zowel baby’s als volwassenen.