Direct een afspraak maken

Hieronder vind je per locatie de mogelijkheid om een afspraak te maken.

Breda, Dr. Struyckenstraat 163 -165

De Yogasite bevindt zich in Princenhage, en biedt ons een grote behandelruimte en een plek waar veel andere disciplines binnen het complementair werkveld werkzaam zijn. Tevens biedt yoga een goede aanvulling op de therapie en kunnen we je op een aantrekkelijke manier kennis laten maken met yoga. Niels is werkzaam op deze lokatie en kunnen uitsluitend op dinsdag afspraken worden ingepland.

Breda, Fatimastraat 186A

Aan het Valkeniersplein in de wijk ’t Ginneken zijn wij gelegen binnen de vestiging van Hart For Her. Hier zijn zowel Simon als Niels beiden werkzaam. Op deze lokatie worden mannen, vrouwen en kinderen behandeld. De behandelruimte bevindt zich op de eerste verdieping en kan uitsluitend met een trap worden bereikt. De lokatie in Chaam is wel een lift aanwezig.

Chaam, de Werf 3

Binnen het Gezondheidscentrum in Chaam werken we samen met veel andere disciplines om elkaar te versterken en de juiste zorg te kunnen bieden op het juiste moment. Niels is als osteopaat actief op deze lokatie. De behandelruimte is voor iedereen goed bereikbaar.